Chicago, IL [email protected]

 

SPFest Chicago Conference 2021 Agenda

(Additional sessions coming soon!)

Monday, 7/26/2021

Room S102a Room S102bc Room S102d Room S103bc Room S103d Room S104a Room S104b Room S106a Room S106b
8:00am
South Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:45am
South Lobby
10:45 AM — 15 min

Morning Break

12:30pm
South Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch Break

1:30pm
2:45pm
South Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Break

Tuesday, 7/27/2021

Room S102a Room S102bc Room S102d Room S103a Room S103bc Room S103d Room S104a Room S104b Room S105a Room S106a Room S106b
8:00am
South Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:45am
South Lobby
10:45 AM — 15 min

Morning Break

12:30pm
South Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
South Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Break

Wednesday, 7/28/2021

Room S102a Room S102bc Room S102d Room S103a Room S103bc Room S103d Room S104a Room S104b Room S105a Room S106a Room S106b
7:30am
South Lobby
7:30 AM — 90 min

Registration

8:30am
Room S105bcd
8:30 AM — 70 min

Opening Remarks and Keynote

9:50am
11:10am
12:20pm
South Lobby
12:20 PM — 60 min

Lunch Break

1:20pm
2:40pm
4:00pm

Thursday, 7/29/2021

Room S102a Room S102bc Room S102d Room S103a Room S103bc Room S103d Room S104a Room S104b Room S105a Room S106a Room S106b
8:00am
South Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:30am
11:40am
South Lobby
11:40 AM — 90 min

Lunch Break

12:40pm
Room S106b
12:40 PM — 30 min

Solution Showcases

1:20pm
2:40pm
3:50pm
South Lobby
3:50 PM — 30 min

Afternoon Break

4:20pm

Friday, 7/30/2021

Room S102a Room S102bc Room S102d Room S103a Room S103bc Room S103d Room S104a Room S104b Room S105a Room S106a Room S106b
8:00am
South Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration

9:00am
10:10am
South Lobby
10:10 AM — 30 min

Morning Break

10:40am
11:50am
South Lobby
11:50 AM — 70 min

Lunch Break

1:00pm
2:20pm
Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter

(Scroll ---> for additional sessions)