SharePoint Fest Agenda 

(-> SCROLL TO SEE ADDITIONAL SESSIONS ->)

Tuesday, 12/10/2019

Room 102a Room 102bc Room 102d Room 103a Room 103bc Room 103d Room 104a Room 104b Room 105a Room 106a Room 106b
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am
10:45am
Lobby
10:45 AM — 15 min

Morning Break

12:30pm
Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch

1:30pm
2:45pm
Lobby
2:45 PM — 15 min

Afternoon Break

5:30pm

Wednesday, 12/11/2019

Room 102a Room 102bc Room 102d Room 103a Room 103bc Room 103d Room 104a Room 104b Room 105a Room 106a Room 106b
7:00am
Lobby
7:00 AM — 75 min

Registration and Morning Refreshments

8:15am
Room 105bcd
8:15 AM — 75 min

Keynote Day One

9:40am
10:50am
Lobby
10:50 AM — 30 min

Expo Hall Opens & Coffee Break

11:20am
12:30pm
Lobby
12:30 PM — 60 min

Lunch Break in Expo Hall

1:30pm
2:40pm
Lobby
2:40 PM — 20 min

Afternoon Break & Expo Hall

3:00pm
4:20pm
5:30pm

Thursday, 12/12/2019

Room 102a Room 102bc Room 102d Room 103a Room 103bc Room 103d Room 104a Room 104b Room 105a Room 106a Room 106b
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am
10:10am
Lobby
10:10 AM — 20 min

Coffee Break in Expo Hall

10:30am
11:40am
Lobby
11:40 AM — 90 min

Extended Lunch Break in Expo Hall

12:40pm
1:20pm
2:40pm
3:50pm
Lobby
3:50 PM — 30 min

Afternoon Break in Expo Hall

4:20pm
6:00pm
Room 102bc
6:00 PM — 60 min

Office 365 Adoption User Group

Friday, 12/13/2019

Room 102a Room 102bc Room 102d Room 103a Room 103bc Room 103d Room 104a Room 104b Room 105a Room 106a Room 106b
8:00am
Lobby
8:00 AM — 60 min

Registration and Morning Refreshments

9:00am
10:10am
Lobby
10:10 AM — 30 min

Coffee Break in Expo Hall

10:40am
11:50am
1:00pm
2:20pm
3:40pm
Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter